LaDORNA Zile Usoare, Noul Lapte Mai Usor De Digerat, Fara LactozaLaDORNA Zile Usoare, noul lapte mai usor de digerat, fara lactoza
Link-uri sponsorizate
Bucuresti, 3 martie 2016:LaDORNA, una dintre cele mai cunoscute marci de lapte si produse lactate din Romania si lider pe piata laptelui UHT, lanseaza LaDORNA Zile Usoare, lapte mai usor de digerat, fara lactoza, cu doar 1.5% grasime. Produs in Romania, din lapte LaDORNA 100% natural, noul produs este recomandat iubitorilor de lapte care prezinta simptome secundare neplacute dupa consum si persoanelor intolerante la lactoza. 

Peste 17% din consumatorii de lapte din Romania resimt senzatii de balonare si indigestie atunci cand consuma lapte, potrivit studiului Adapted Milk Potential, Quantitative Survey, July 2014,realizat de IPSOS Romania. Acest disconfort este cauzat de imposibilitatea organismului de a digera lactoza sau, mai exact, a zaharului natural din lapte. Majoritatea celor care prezinta simptome ale intolerantei la lactoza (fie elebalonare, disconfort  abdominal sau indigestie), la 30 - 60 de minute dupa consumul laptelui clasic aleg, in final, sa nu mai consume produsul,desi el constituie una dintre cele mai importante surse alimentare de calciu.   

Calciul este mineralul cel mai abundent din corpul uman, acesta contribuind la soliditatea oaselor si a dintilor, indiferent de varsta consumatorilor. Aportul de calciu, prin lapte si produse lactate, estesi mai important in cazul femeilor, atat in adolescenta, cat si inperioada sarcinii, a alaptarii si dupa menopauza.

LaDORNA Zile Usoare, lapte mai usor de digerat, are aceeasi textura si valoare nutritiva precum laptele clasic si poate fi consumat in orice moment al zilei, fie simplu, fie in combinatie cu alte ingrediente: cacao, cereale, in cafea. Noul lapteLaDORNA Zile Usoare este recomandat persoanelor care au intoleranta la lactoza, celor care sufera de gastro-enterita si celor care urmeaza un tratament cu antibiotice. Produsul poate fi gasit in magazine si supermarketuri la frigiderul cu lapte.

Despre LaDORNA 

LaDORNA, unul dintre cei mai importanti producatori locali din industria lactatelor, este lider pe piata laptelui UHT si un important jucator in celelalte categorii de produse lactate: smantana, branzeturi, unt, iaurturi. Laptele LaDORNA este fabricat in Romania, compania punand un accent deosebit pe calitatea acestuia. De altfel, laptele LaDORNA este recunoscut de consumatori ca avand cea mai buna calitate, conform QUDAL 2014-2015, certificat de Swiss Organisation (ICERTIAS).
Link-uri sponsorizate
Articole asemanatoare


Link-uri sponsorizate
Adu-ti copilul la cel mai mare eveniment de constructie LEGO al anului: LEGO NINJAGO!

Adu-ti copilul la cel mai mare eveniment de constructie LEGO al anului: LEGO NINJAGO!


Au inceput inscrierile la Boem Club, cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti

Au inceput inscrierile la Boem Club, cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti


Noua lege a pensiilor prevede ca femeile cu trei sau mai multi copii sa se poata pensiona cu sase ani mai devreme

Noua lege a pensiilor prevede ca femeile cu trei sau mai multi copii sa se poata pensiona cu sase ani mai devreme


Va recomandam: ▼
▸ Teste Online
▸ Galerii Foto
▸ Video
▸ Calculator Sarcina
▸ Calculator Culoarea Ochilor Bebelusului
▸ Calculator Calorii
▸ Calculator: Baietel sau Fetita
▸ Calculator Varsta
▸ Emoticoane Facebook