Gaseste Telefonul Din Imagine

Vezi Telefonul Iluzie Optica

Link-uri sponsorizate

Pelinul


Pelinul numit si planta de absint este un arbust peren si aromat, cu frunze verzi-cenusii acoperite de perisori albi si matasosi. Infloreste in iulie-septembrie. Fructul este o achena. Intreaga planta are o nuanta stralucitoare argintie si un gust amar si miros puternic.Pelinul are nevoie de sol bine drenat si de soare. Creste bine in zonele calde si uscate si tolereaza bine seceta dupa ce s-a aclamatizat.

Medic Ginecolog Nechita Luminita


Contact Medic Ginecolog Nechita Luminita Adresa: Elena Doamna, 49, Iasi, Iasi Telefon: 0232.210.390, 0232.210.396; Descriere pe scurt: Dr. Nechita Luminita, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Elena Doamna Iasi.

Au inceput inscrierile la Boem Club, cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti


Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, isi deschide portile pentru toti iubitorii de muzica si amatorii de arta, prin intermediul inscrierilor in anul scolar 2017-2018 la cursuri individuale de pian, canto chitara, vioara, saxofon, violoncel, clarinet, tobe si educatie muzicala pentru prescolari.  Pana pe data de 1 Septembrie se mai pot face

Link-uri sponsorizate

Poze Asemanatoare
Ce fac cand ajung acasa de la munca
Bebelusul si cainele Shar Pei
Omul seamana cu pisica
Va recomandam: ▼
▸ Teste Online
▸ Galerii Foto
▸ Video
▸ Calculator Sarcina
▸ Calculator Culoarea Ochilor Bebelusului
▸ Calculator Calorii
▸ Calculator: Baietel sau Fetita
▸ Calculator Varsta
▸ Emoticoane Facebook